Ajankohtaista

29.04.2008: Canelco Capital johtaa toimialajärjestelyä

Talentum Oyj on sopinut tänään premedialiiketoimintaansa kuuluvan Sata-Flexo Oy:n koko osakekannan myymisestä Packaging Premedia Oy:lle. Kaupan piiriin kuuluu myös Sata-Flexon tytäryhtiö Marvaco Oy. Sata-Flexo -konserni on Suomen johtava pakkauspainopinnan valmistaja ja konsultti. Packaging Premedia Oy on uusi yhtiö, jonka perustajia ovat pääomasijoittaja Canelco Capitalin* hallinnoima rahasto (40%) sekä Sata-Flexon ja Marvacon toimiva johto toimitusjohtaja Kai Lankisen johdolla (60%).

Sata-Flexo -konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli noin 4,3 MEUR . Konsernin yhtiöiden palveluksessa on yhteensä lähes 40 henkilöä.  Ulvilassa toimiva Sata-Flexo Oy on kapasiteetiltaan Suomen suurin pakkausrepro, jonka ydinosaamisalueeseen kuuluvat aaltopahvi- ja joustopakkaukset. Helsingissä toimivan Marvaco Oy:n erikoisalueita ovat tölkit, rasiat, etiketit sekä kotelo- ja joustopakkaukset. Marvaco panostaa vahvasti kokonaisasiakkuuksien hoitamiseen ja värinhallinnan palveluihin huolehtimalla asiakkaan brändin yhdennäköisyydestä erilaisissa pakkauksissa.  Molemmat yhtiöt jatkavat toimintaansa omilla yritysnimillään yrityskaupan jälkeen.

Kokonaisvaltaisempaa palvelua

"Palvelemme  brändejä, mainostoimistoja ja pakkauspainoja.  Keskitymme luomaan pakkausten suunnittelulle ja toteuttamiselle kokonaisvaltaiset onnistumisen edellytykset. Valvomme toimitusketjun tehokkuutta ja laatua alusta loppuun .  Canelco Capital tuo  aktiivisena pääomasijoittajana meille uudenlaisen mahdollisuuden ja resurssit  kehittää  palvelukonseptiamme", linjaa Packaging Premedia Oy:n toimitusjohtaja Kai Lankinen.

"Sata-Flexolla ja Marvacolla on alan parhaimmat osaajat ja suurin kapasiteetti Suomessa. Tällä yritysjärjestelyllä pystymme  yhdessä nopeasti ja laajasti kehittämään kummankin yrityksen toimintaa. Koko toimialan kehittämisessä on paljon mahdollisuuksia ", uskoo Canelco Capital Oy:n sijoitusjohtaja Jouko Pelkonen, joka toimii Packaging Premedian hallituksen puheenjohtajana.

Lisätietoja:

Packaging Premedia Oy                                                                                    toimitusjohtaja Kai Lankinen, puh. 050-4277616, kai.lankinen@marvaco.fi

hallituksen puheenjohtaja Jouko Pelkonen, puh. 040-556 2387,                   sähköposti: jouko.pelkonen@canelco.fi

Talentum
Talentum tarjoaa ammattilaisille lehtiä, ammattikirjoja, seminaareja ja online-palveluita. Talentumin tuottamat mediasisällöt perustuvat vahvaan osaamiseen ja journalistiseen ammattitaitoon. Talentumin medioita ovat Talouselämä, Arvopaperi, Fakta, Tekniikka & Talous, MikroPC, Tietoviikko, Markkinointi & Mainonta, Metallitekniikka, Energia, Mediuutiset ja Ruotsissa ilmestyvät Affärsvärlden, Ny Teknik, Dagens Teknik, Byggvärlden, Dagens Media, Lag & Avtal, Arbetarskydd sekä Miljörapporten. Talentum Fakta tuottaa henkilöstö- ja verohallinnon ammattilaisille informaatiota, seminaareja ja julkaisuja Ruotsissa. Talentum on myös johtava monipuolisen juridisen ja ammattikirjallisuuden kustantaja sekä juridiikan alueen kouluttaja. Suomen Laki -tuotteet ovat juridisen kustantamisen maineikkaimmat teokset. Talentum-konsernin palveluksessa on noin 900 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Baltian maissa ja Venäjällä. Talentumin liikevaihto vuonna 2007  oli  124 MEUR. Talentumin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. http://www.talentum.fi/

*Canelco Capital Oy on irtaantunut pääomasijoittaja Sentica Partners Oy:stä liiketoimintasiirrolla toukokuussa 2009.



Takaisin



© 2009 Canelco Capital Oy