Ajankohtaista

27.03.2007: Noraktor Oy osti Sunterior Oy:n koko osakekannan

Sunterior Oy:n pääomistaja Noraktor Oy on ostanut Tampereen Seudun Kasvurahasto Tasku Ky:n ja Pikespo Invest Oy Ltd:n hallussa olleen Sunterior Oy:n osakekannan 28.3.2007 solmitulla kaupalla. Sunterior Oy muodostuu tilanjakajia valmistavasta FP-Tuotteet Oy:stä ja auringonsuoja markiiseja pääasiassa valmistavasta Tamar Oy:stä. Yhtiöt on päätetty yhdistää FP-Tamar Oy:ksi. Yhtiöiden toimipaikat sijaitsevat Kangasalalla ja Tampereella ja niiden yhteinen liikevaihto on noin 7,5 M€.

Canelcon* hallinnoimien rahastojen omistusosuus Sunterior Oy:stä oli yhteensä 20 % ja sijoitus yhtiöön oli tehty vuonna 1999. "Fuusion kautta syntyvä FP-Tamar Oy on Suomen johtava tilanjakaja- ja auringonsuojatuotteiden valmistaja. Markkinoilla olevien tuotteiden ja voimakkaan, oman tuotekehityksen kautta markkinoille lähiaikoina lanseerattavien tuotteiden kautta yhtiöllä on erinomainen mahdollisuus edelleen vahvistaa markkinajohtajan asemaansa" toteaa Canelcon Senior Advisor Matti Rusanen.

Lisätietoja antavat:

Hannu Hakkarainen Noraktor Oy, puhelin: 0400-408 874

Matti Rusanen, puhelin: 040-752 7651

*Canelco Capital Oy on irtaantunut pääomasijoittaja Sentica Partners Oy:stä liiketoimintasiirrolla toukokuussa 2009.Takaisin© 2009 Canelco Capital Oy