Ajankohtaista

31.05.2010: Canelcon salkkuyritys Marvaco palkittiin korkeasta painolaadustaan USA:ssa

Painatus voitti hopeaa FTA:n Las Vegasissa pidetyssä Excellence in Flexography -kilpailussa toukokuussa. Kovatasoiseen ja arvostettuun kilpailuun osallistui yli 600 työtä maailmanlaajuisesti.

Marvacon toimitusjohtaja Kai Lankisen mukaan design on haastava ja näyttävä, jonka toteuttaminen vaatii korkeaa osaamista. Työssä on lisäksi käytetty Marvacon kehittämää MultiScreen-erikoistekniikkaa, joilla on pystytty ratkaisemaan fleksopainatuksessa olevia perinteisiä haasteita mm. päättyvien häiveiden osalta.

Sama leipäpussipainatus menestyi ainoana suomalaisena myös eurooppalaisessa DuPont Cyrel Grand Prix -kilpailussa Berliinissä, Saksassa huhtikuussa.

Pyrollpack Oy:n tuotantopäällikön Jari Salmisen mukaan painolaadun kehittäminen on ollut haastava ja monipuolinen prosessi. Menestys on hieno tunnustus Pyrollpackin tekemästä kehitystyöstä ja kruunasi vuosi sitten Marvacon kanssa aloitetun yhteistyön.

Työn suunnittelutiimiin kuuluivat Raisio Oyj:n puolesta Annika Suominen, Pauliina Raiko ja Katariina Kasurinen. Designin ovat suunnitelleet mainostoimisto Family inc. ja promootiotoimisto Phenomena Group Oy.

Marvaco kuuluu Suomen suurimpaan pakkausreprokonserniin Packaging Premediaan yhdessä Sata-Flexon ja B-Fast'n kanssa.

Pyrollpack kuuluu suomalaiseen Pyroll-konserniin.

Lisätietoja http://www.marvaco.fi/ ja http://www.pyroll.com/Takaisin© 2009 Canelco Capital Oy