Ajankohtaista

01.08.2011: Sammet Asennus on ostanut HögforsStekan asennusliiketoiminnan

Varkaus 11.7.2011 - SSG Sahala -konserniin kuuluva Sammet Asennus on ostanut kouvolalaisen HögforsStekan asennuspalveluliiketoiminnan. Kaupan myötä SSG:n palvelukseen siirtyy 44 HögforsStekan työntekijää, jotka ovat erikoistuneet voima- ja soodakattiloiden sekä muiden paineastioiden kunnossapitoprojekteihin ja asennukseen. SSG Sahala -konsernin omistajia  ovat Jyrki Sahala Oy ja Canelco Capital Oy:n hallinoima Itä-Suomen Rahasto Oy yhdessä muiden yksityis- ja avainhenkilöiden kanssa.

- Teollisuuslaitosten jatkuvan kunnossapidon ohella kunnossapito- ja asennusprojektit ovat SSG:n keskeisimpiä toimialoja. Kauppa laajentaa voimalaitososaamistamme ja mahdollistaa entistä vaativampien kunnossapitoprojektien ja asennuspalvelujen tarjonnan koti- ja ulkomaisille energiantuotantolaitoksille, kertoo SSG:n toimitusjohtaja Petri Salo.

Kauppa nostaa SSG:n henkilöstömäärän 160:een, ja kasvu vahvistaa erityisesti SSG:n Kuusankosken palvelukeskuksen toimintaa.

SSG Sahala on teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys. SSG:n tytäryhtiö Sammet Asennus on keskittynyt voimalaitosten kunnossapitoprojekteihin ja konepajapalveluihin. Sammet Asennus sijaitsee Laukaassa, ja SSG:n pääkonttori on Varkaudessa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Salo, 040 540 7599, petri.salo@sahala.fi

Johtaja, yritysjärjestelyt Pekka Hietala, Canelco Capital Oy, 0400 606 026, pekka.hietala@canelco.fi

SSG Sahala – kunnon asiantuntija

SSG Sahala on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat kokonaiskunnossapidon sekä laajemmat kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi konepajamme valmistavat tuotantoprosesseihin ja koneisiin liittyviä, asiakaskohtaisia tuotteita. Keskeisimpiä toimialojamme ovat ydinvoimalat, voimakattilalaitokset, metsä- ja prosessiteollisuus, pienet ja keskisuuret teollisuusyritykset sekä kunnalliset laitokset. SSG Sahalan palveluksessa on 160 kunnossapidon ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2010 oli noin yhdeksän miljoonaa euroa. Palvelukeskuksemme sijaitsevat Varkaudessa, Joensuussa, Kuusankoskella, Laukaassa ja Mäntyharjulla. http://www.sahala.fi/

Canelco Capital Oy

Pääomasijoittaja Canelco Capital Oy keskittyy pk-yritysten omistusjärjestelyihin. Canelcon sijoitustoiminnassa toteutuu sijoittajan, omistajaksi tulleen johdon sekä aktiivisten ja kokeneiden ammattisijoittajakumppaneiden yhteistoiminta, jolla vauhditetaan kohdeyhtiöitä vahvaan kasvuun. Canelco hallinnoi noin 45 miljoonan euron pääomia. Yhtiön palveluksessa on kuusi pääomasijoitustoiminnan ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa. http://www.canelco.fi/Takaisin© 2009 Canelco Capital Oy