Ajankohtaista

13.03.2014: Canelcon salkkuyhtiö Tepcomp Oy laajentaa toimintaansa Viroon

Kuressaaren tehdas tulee toimimaan Turun tehtaan rinnalla siten, että laajemmat kokoonpano- ja läpiladottavien komponenttien kanssa tehtävät työt tullaan tekemään Virossa. Tepcomp Oy:n kapasiteetti tulee kasvamaan ja samalla pystytään palvelemaan entistä monipuolisemmin asiakkaita. Turun tehdas on keskittynyt pintaliitoskomponenttien ladontaan ja vaativampien kokonaisuuksien tekemiseen. Myynti, ostot, tuotekehitys ja suunnittelu sekä hallinto on keskitetty Turkuun.

Tepcomp on kasvanut maltillisesti ja kannattavasti viimevuosien aikana ja pystynyt kasvattamaan markkinoita, huolimatta haastavasta markkinatilanteesta.  Viime vuosina on investoitu Turun tehtaan konekantaan ja pystytty kasvattamaan henkilöstön kokonaismäärää. Tepcompin liikevaihto oli 2013 noin 5,5 miljoonaa euroa ja Turussa työllistettiin noin 50 henkilöä.  Suoraa vientiä liikevaihdosta oli hieman vajaat 20 prosenttia. Välillisesti yli puolet liikevaihdosta menee vientiin.

Tepcompin liikevaihdosta yli puolet syntyy LED tuotteiden- ja valaistukseen liittyvän toiminnan suunnittelusta ja valmistuksesta. Toimitusjohtaja Pekka Leppälä kertoo: "Olemme Suomessa yksi suurimmista toimijoista LED-liiketoiminnassa. Toinen puoli liikevaihdosta syntyy elektroniikan sopimusvalmistuksesta, jossa palvelemme laajaa asiakaskuntaa. Pääosin asiakkaamme koostuvat vanhusten hoidon, sairaalapuolen, ajoneuvopuolen ja teollisuuselektroniikan valmistuksesta. Uskomme vahvasti kasvumme jatkuvan."

Tepcompin etuna markkinoilla ovat nopeat ja joustavat toimitukset. Toiminta lähellä asiakkaita mahdollistaa reagoimisen nopeasti oikean kokoisilla toimituserillä ja vastaamaan näin asiakkaiden tarpeisiin. Tepcomp pystyy auttamaan oman tuotekehityksen johdosta asiakkaita mitä erilaisimmissa ratkaisuissa. Tämä erottaakin yhtiön monista kilpailijoistaan.

Lisätietoja:

Pekka Leppälä, Toimitusjohtaja Tepcomp Oy, puhelin 040 722 2485 , sähköposti pekka.leppala@tepcomp.fi

Jouko Pelkonen, Canelco Capital Oy, puhelin 040 556 2387, sähköposti jouko.pelkonen@canelco.fiTakaisin© 2009 Canelco Capital Oy