Marvaco Oy

Marvaco Oy

Ratkaisutoimittaja pakkauspainoille ja -brändeille

Liikevaihto 7,4 miljoonaa euroa (2021)
Omistusosuus 49,93 %
Sijoitusvuosi 2008

Kohdevastaavat: Esko Teerikorpi, Mikko Kuparinen,

Marvaco Oy suunnittelee ja valmistaa pakkausaineistoja ja painolaattoja. Yritys on Pohjoismaiden suurin painolaattojen valmistaja, joka toteuttaa pakkausaineistoja kaikille painomenetelmille. Marvacon toiminnassa yhdistyy pitkäaikainen tekninen tietämys luovaan suunnitteluun. Ratkaisu varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Canelco tuli mukaan kehittämään yritystä vuonna 2008. Canelco on osallistunut yrityksen kehittämiseen yritysostojen ja yrityksen strategisen kehittämisen avulla. Marvaco on Canelcon tuella kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi painolaattojen ja pakkausaineistojen valmistajaksi.

Yritys on viimeisen kymmenen vuoden aikana kansainvälistynyt, ja sen liikevaihto on yli kolminkertaistunut. Tulevaisuudessa Marvacon menestystarinaa jatketaan yhtenäistämällä yksikköjen toimintamallia ja kasvamalla johtavaksi toimijaksi Pohjois-Euroopassa.

“Marvacoon on vuosien varrella syntynyt erityinen osaaminen. Se ansaitsee paikkansa johtavana toimijana alan kansainvälistyvässä kentässä. Kun opimme yhtenäisiksi, voimme kasvaa johtavaksi Euroopassa” toimitusjohtaja Antti Mikkilä toteaa.  Huolehdimme siitä, että yritys on valmis ottamaan seuraavat askeleet.

Palaa takaisin Omistukset-sivulle

Marvacoon on vuosien varrella syntynyt erityinen osaaminen. Se ansaitsee paikkansa johtavana toimijana alan kansainvälistyvässä kentässä. Kun opimme yhtenäisiksi, voimme kasvaa johtavaksi Euroopassa.

Antti Mikkilä, toimitusjohtaja
Marvaco Oy