Kasvua

 
 

Kasvua

Sijoituskohteet

Canelcolla on 16 sijoituskohdetta teollisuuden eri aloilta. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 250 M€ ja niissä työskentelee yli 1 000 henkilöä.

Alupro Oy, Tuusula

Metallituotteiden valmistus

Liikevaihto 10,5 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2006
www.alupro.com

KOHDEVASTAAVA Esko Teerikorpi

Alupro suunnittelee ja valmistaa arkkitehtoonisesti vaativia julkisivuja, säleikköjä ja julkisivuritilöitä sekä vedenerottimia. Alupron tuotteita löydät muun muassa kauppakeskuksista, pysäköintihalleista, liike- ja toimistorakennuksista, asuinrakennuksista ja asemilta.

Lue lisää ›

Anaika Wood Group Ltd Oy, Lieksa

Puunjalostus

Liikevaihto 72,8 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 1997
www.anaika.com

KOHDEVASTAAVA Esko Teerikorpi

Anaika Wood Group Ltd Oy on merkittävä puunjalostusyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1993. Yhtiö valmistaa saha- ja höylätavaraa sekä liimapuuta. Tuotannon sivutuotteena syntyy lastua ja haketta muun muassa lämpövoimaloihin sekä lemmikkieläinten kuivikkeeksi.

Lue lisää ›

Cross Wrap Oy, Siilinjärvi

Pakkaus- ja purkulaitteistot Waste-to-Energy ja teollisuuden tarpeisiin

Liikevaihto 9,5 miljoonaa euroa (2016)
Sijoitusvuosi 1994
www.crosswrap.com

KOHDEVASTAAVA Pekka Hietala

Cross Wrap Oy valmistaa pakkauslaitteita ja pakkausjärjestelmiä jäteteollisuuteen sekä teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen jätteenpakkaamis- ja jätteenpurkamisjärjestelmiä käytetään jätteiden ja kierrätettävien materiaalien varastoinnissa ja kuljetuksessa.

Lue lisää ›

Delight Packaging Oy, Imatra

Aaltopahvin sekä paperi- ja kartonkipakkausten valmistus

Liikevaihto 1,1 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2013
www.delight.fi

KOHDEVASTAAVA Mikko Kuparinen

Delight Packaging Oy on kuluttajapakkauksia ja siihen liittyviä palveluja tarjoava yritys, jonka valmistusteknologia perustuu pääosin kuitupohjaisiin tuotteisiin. Yrityksen tuotteet ovat uudenlaisia hybridipakkauksia, jotka tarjoavat houkuttelevan ja kestävää kehitystä tukevan vaihtoehdon. Tuotteita valmistetaan Suomessa, Imatralla sijaitsevalla tehtaalla.

Lue lisää ›

Fine-Pine Oy, Varpaisjärvi

Mänty- ja kuusiliimalevyjen valmistus

Liikevaihto 1,4 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2004
finepine.fi

KOHDEVASTAAVA Mikko Kuparinen

Fine-Pine Oy on Varpaisjärvellä toimiva yritys, joka valmistaa mänty- ja kuusiliimalevyjä kotimaisesta raaka-aineesta. Yrityksen tuotteita käytetään huonekaluteollisuudessa. Liimapuulevyn sivutuotteena syntyvää brikettiä hyödynnetään teollisuuskiinteistöjen lämmönlähteenä ja kaukolämmön tuotannossa.

Lue lisää ›

Geomachine Oy, Tuusula

Kallio- ja maaperätutkimuskoneiden suunnittelu, valmistus, myynti ja vuokraus

Liikevaihto 6,2 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2010
geomachine.fi

KOHDEVASTAAVA Jouko Pelkonen

Geomachine Oy suunnittelee, valmistaa, huoltaa, vuokraa ja myy kallio- ja maaperätutkimuskoneita. Yrityksen pora- ja kairakoneet valmistetaan asiakkaille yksilöllisesti.

Lue lisää ›

Heatterm Oy (konserni), Loviisa

Mekaniikka- ja elektroniikkaosien valmistus sekä tuotekokoonpano

Liikevaihto 10,1 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2006
www.bevenic.fi

KOHDEVASTAAVA Jouko Pelkonen

Heatterm Oy suunnittelee ja valmistaa laitteita, joilla varmistetaan sähkömekaanisten laitteiden toimivuus erityisoloissa. Yrityksen tuotteita käytetään muun muassa kosteuden syntymisen ehkäisemisessä, kylmien tilojen lämmittämisessä tai ylimääräisen lämmön poistamisessa.

Lue lisää ›

KPA Unicon Group Oy, Pieksämäki

Kattilalaitokset, niiden käyttö ja kunnossapito

Liikevaihto 79,5 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2010
www.kpaunicon.com

KOHDEVASTAAVA Pekka Hietala

KPA Unicon Group Oy on vuonna 1990 Pieksämäellä perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen energiantuotannon ratkaisuja. Nykyisin KPA Unicon Group Oy on omassa kokoluokassaan Pohjois-Euroopan merkittävämpiä energiantuotannon elinkaaripalveluita tarjoava yhtiö.

Lue lisää ›

Marvaco Oy, Helsinki

Ratkaisutoimittaja pakkauspainoille ja -brändeille

Liikevaihto 10,0 miljoonaa euroa
Sijoitusvuosi 2008
www.marvaco.fi

KOHDEVASTAAVA Esko Teerikorpi

Marvaco Oy suunnittelee ja valmistaa pakkausaineistoja ja painolaattoja. Yritys on Pohjoismaiden suurin painolaattojen valmistaja, joka toteuttaa pakkausaineistoja kaikille painomenetelmille. Marvacon toiminnassa yhdistyy pitkäaikainen tekninen tietämys luovaan suunnitteluun. Ratkaisu varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Lue lisää ›

MeVEA Oy, Lappeenranta

Kone- ja prosessisuunnittelu

Liikevaihto 1,7 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2013
mevea.com

KOHDEVASTAAVA Eero Liimatainen

Mevea Oy on erikoistunut monikappaledynamiikan reaaliaikasimulointiin ja siihen perustuviin sovelluksiin. Asiakkaana on tyypillisesti laitevalmistaja tai koulutusorganisaatio.

Lue lisää ›

Midpointed Oy, Helsinki

IT-palvelut ja Microsoftin pilvipalvelut

Liikevaihto 1,6 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2008
www.midpointed.fi

KOHDEVASTAAVA Jouko Pelkonen

Midpointed Oy auttaa yrityksiä liiketoiminnan digitaalisessa kehityksessä. Yritys tarjoaa IT-palveluja sekä Microsoftin pilvipalveluja. Yrityksen asiakkaina ovat pääkaupunkiseudun eri toimialojen pienet ja keskisuuret yritykset.

Lue lisää ›

Oplatek Group Oy, Leppävirta

Teollisuuden optiikan valmistus

Liikevaihto 4,9 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2008
www.oplatek.com

KOHDEVASTAAVA Eero Liimatainen

Oplatek Group Oy suunnittelee ja valmistaa vaativia, teollisuudessa käytettäviä optisia, kuituoptisia ja optomekaanisia tuotteita. Oplatek tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja tuotekehityksestä, testaukseen, tuotantoon ja laadunhallintaan.

Lue lisää ›

Pixmill Group Oy, Vantaa

Digitaalisen tulostuksen palvelut

Liikevaihto 8,5 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2007
pixmill.fi

KOHDEVASTAAVA Esko Teerikorpi

Pixmill Group Oy valmistaa suurkuvatulosteita yrityksille, kunnille, tapahtumiin, festivaaleille, kauppakeskuksiin ja myymälöihin. Valmiita tuotteita ovat esimerkiksi julisteet, tapetit, mainosteippaukset ja banderollit.

Lue lisää ›

Sahala Works Oy, Varkaus

Lämmönsiirtimien ja paineastioiden valmistus

Liikevaihto 12 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2011
www.sahala.fi

KOHDEVASTAAVA Pekka Hietala

Sahala Works Oy on lämpö- ja energiateknologiaan erikoistunut yritys. Yrityksen päätuotteina ovat lämmönsiirtimet ja paineastiat. Yrityksen tuotteita käytetään ydinvoimaloissa ja voimalaitoksissa sekä sellu-, petrokemian- ja kemianteollisuudessa.

Lue lisää ›

SSG Sahala Oy, Varkaus

Teollisuuden kunnossapitopalvelut

Liikevaihto 16,6 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2008
www.sahala.fi

KOHDEVASTAAVA Pekka Hietala

SSG Sahala Oy tarjoaa teollisille asiakkailleen kokonaiskunnossapidon ja kunnonvalvonnan palveluita sekä laajoja kunnossapito- ja asennuspalveluita. Yhtiön konepajalla voidaan valmistaa asiakkaalle räätälöityjä tuotteita.

Lue lisää ›

Via Naturale Oy, Tuusula

Luontaistuotealan tukku- ja markkinointi

Liikevaihto 2,6 miljoonaa euroa (2017)
Sijoitusvuosi 2006
www.vianaturale.fi

KOHDEVASTAAVA Jouko Pelkonen

Via Naturale Oy on luontaistuotteisiin erikoistunut tukkuyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ravintolisiä asiakkaalle. Via Naturalen tuotteita voit löytää luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista, apteekeista sekä luontaistuoteverkkokaupoista.

Lue lisää ›
Mikko Kuparinen

YRITYSTARINOIDEN RAKENTAMINEN ON MÄÄRÄTIETOISTA TIIMITYÖSKENTELYÄ

Toimin Canelcon toimitusjohtajana. Minulla on kolmen vuosikymmenen kokemus pienten ja keskisuurten yritysten parissa toimisesta, Näinä vuosina olen osallistunut yli 100 yritysjärjestelyyn. Uskon, että menestyminen edellyttää ihmisten vahvaa sitoutumista ja laaja-alaista osaamista. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen edellyttää myös, että ihmisten tulee osata toimia yhdessä. Yritysten menestystarinat ovat ihmisistä kiinni.

Mikko Kuparinen
Toimitusjohtaja, Partneri
OTK
Pekka Hietala

KESTÄVÄ KEHITYS JA MENESTYS VAATII JATKUVAA UUDISTUMISTA

Jatkuva uudistuminen luo edellytykset yritysten menestymiselle ja niiden kestävälle arvonnousulle. Yritysten menestys rakennetaan osaavien ihmisten avulla. Minulla on yli kahden vuosikymmenen kokemus pienten ja keskisuurten yritysten strategisesta kehittämisestä. Uudistuminen on investointeja ja panostuksia tulevaisuuteen. Uskon, että tässä rohkeus tuottaa enemmän yritykselle ja sen omistajille.

Pekka Hietala
Partneri
MBA
Esko Teerikorpi

OSAAMINEN JA INTOHIMO KASVUN MOOTTORINA

Minulla on 25 vuoden kokemus teollisuuden johtotehtävistä. Olen toiminut toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Osaamiseni liittyy yritysten tervehdyttämiseen, kasvun aikaansaamisen ja yritysten kansainvälistymiseen. Uskon, että monipuolinen osaaminen ja intohimo kehittyä vie yrityksen menestyksen poluille. Yrityksen kehittäminen on jatkuvaa oppimista.

Esko Teerikorpi
Partneri
DI, eMBA
Jouko Pelkonen

KOKEMUS YHDISTETTYNÄ NUORUUDEN INTOON MENESTYSTEKIJÄNÄ

Tiedän mitä yrittäminen on ja yrityksen kehittäminen edellyttää. Toimin yli kolmen vuosikymmenen ajan yrittäjänä ja johtajana. Yrityksen kehittäminen huipentui pörssiyhtiölistaukseen. Yrityksen menestyminen edellyttää sukupolvien välisen osaamisen yhdistämistä. Kokemuksen tuoma monipuolisuus ja nuoruuden energia luovat kasvulle toimivan ympäristön. Rakennan verkostoja, joita voi hyödyntää yrityksen kehittämisessä. Autan sinua hallitustyössä, johtamisessa sekä strategian laatimisessa ja toteuttamisessa.

Jouko Pelkonen
Partneri
FM, insinööri, merkonomi
Eero Liimatainen

TAVOITTEELLISET JA OSAAVAT IHMISET OVAT EDELLYTYKSIÄ HYVILLE TULOKSILLE

Minulla on yli 35 vuoden kokemus toimimisesta pienissä, keskisuurissa ja suurteollisuuden yrityksissä. Selkeät tavoitteet ja yhdessä toimivat ihmiset ovat tämän päivän liike-elämän menestymisen avaimia. Yrityksen kehittäminen edellyttää tiimin jäsenten sopivan monimuotoisuuden lisäksi strategian jatkuvaa kehittämistä. Minulla on kokemusta noin 40 yrityksen hallitusjäsenyydestä tai hallituksen puheenjohtajuudesta.

Eero Liimatainen
Partneri
DI
Sari Pietiläinen

TAVOITTEIDEN SAAVUTTAMINEN
EDELLYTTÄÄ SITOUTUNEITA IHMISIÄ

Ihmiset ovat yritysten voimavara, jotka toteuttavat tavoitteet ja suunnitelmat. Toimiva laskenta- ja raportointijärjestelmä tarjoaa johdolle ja henkilöstölle tietoa yrityksen suorituskyvystä. Minulla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus johdon raportoinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta. Toimin kohdeyritystemme johdon ja taloushallinnon henkilöstön kumppanina erilaisissa taloushallinnon- tai johtamisjärjestelmien uudistamiseen liittyvissä hankkeissa. Uskon, että tavoitteellinen johtaminen tuottaa tulosta ja hyvinvointia koko yritykselle.

Sari Pietiläinen
Talouspäällikkö
KTM
 
 
<span>Mikko Kuparinen</span><br>Toimitusjohtaja, Partneri<br>OTK

YRITYSTARINOIDEN RAKENTAMINEN ON MÄÄRÄTIETOISTA TIIMITYÖSKENTELYÄ

Toimin Canelcon toimitusjohtajana. Minulla on kolmen vuosikymmenen kokemus pienten ja keskisuurten yritysten parissa toimisesta, Näinä vuosina olen osallistunut yli 100 yritysjärjestelyyn. Uskon, että menestyminen edellyttää ihmisten vahvaa sitoutumista ja laaja-alaista osaamista. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen edellyttää myös, että ihmisten tulee osata toimia yhdessä. Yritysten menestystarinat ovat ihmisistä kiinni.

Mikko Kuparinen
Toimitusjohtaja, Partneri
OTK