Bevenic Group

Bevenic Group Oy

Mekaniikka- ja elektroniikkaosien valmistus sekä tuotekokoonpano

Liikevaihto 40,0 M€ (2023)
Omistusosuus 84,28 %
Sijoitusvuosi 2019

Kohdevastaava: Mikko Kuparinen (hpj)

Bevenic Group on vahva ja innovatiivinen yritysryhmä, jonka ratkaisut palvelevat kattavasti monia teollisuudenaloja. Bevenic Groupin yritykset toimittavat asiakaskohtaisia tuotteita ja palveluita, jotka vaativat laadukkaita ja joustavia toimituksia. Bevenic Group Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat Avatron Oy (Vantaa), Combinent Oy (Porvoo) ja Elektropoint Oy (Hollola ja Kuopio) sekä nyt myös Oplatek Group Oy (Leppävirta).

Bevenic Group Oy suunnittelee ja valmistaa laitteita, joilla varmistetaan sähkömekaanisten laitteiden toimivuus erityisoloissa. Yrityksen tuotteita käytetään muun muassa kosteuden syntymisen ehkäisemisessä, kylmien tilojen lämmittämisessä tai ylimääräisen lämmön poistamisessa. Noin puolet Heattermin tuotannosta menee vientiin vakioasiakkaille eri mantereille.

Avatron Oy toimii sopimusvalmistajana elektroniikka- ja automaatioalan laitteille, osavalmisteille ja prototyypeille. Yritys valmistaa mm. analysaattoreita, mekatroniikkakokoonpanoja, ohjauskoteloita, elektroniikkakaappeja ja piirilevyjä. Asiakkaat ovat kansainvälisesti toimivia teknologiayrityksiä.

Combinent Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia liukurenkaita teollisuudelle ja puolustustarkoituksiin. Liukurenkaat välittävät sähköä, nesteitä ja kaasuja 360° pyörivien liitosten yli. Combinent Oy:n liiketoimintaan kuuluu myös mekaanisten laitteiden suunnittelu ja valmistus vaativiin olosuhteisiin maalla ja merellä.

Elektropoint Oy:n liiketoiminta koostuu piirilevyjen ladonnasta, elektroniikan kokoonpanosta, materiaalien ja tuotteiden puskuroinnista, johdinsarjavalmistuksesta sekä sähkölaitteiden kokoonpanosta. Elektropoint tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja materiaalinhallintaan sekä tiivistä kehitysyhteistyötä.

Palaa takaisin Omistukset-sivulle

Bevenic Group toimii asiakkaidensa strategisena kumppanina mukana kehittämässä, valmistamassa ja tuottamassa kaikkia niitä palveluita, joita tuotteen elinkaaren aikana tarvitaan. Tukeudumme toiminnassamme keskinäiseen luottamukseen ja luomme uusia innovaatioita sekä tarjoamme lisäarvoa niin monipuoliseen tuotekehitykseen, tuotantoon kuin logistiikkaankin.

Jukka Rautiainen, toimitusjohtaja
Bevenic Group Oy

Asentaja työssään, Bevenic Group.Tuotanto, Bevenic Group-konserni.Monitori, Bevenic Group.