Tavoitteita

Yritykset, joita omistamme

Canelcolla on 4 omistusta teollisissa tuote- ja palveluyrityksissä eri toimialoilla. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on n. 180 M€, ja niissä työskentelee n. 600 henkilöä.

Tytäryhtiöt

Bevenic Group Oy, Loviisa

Mekaniikka- ja elektroniikkaosien valmistus sekä tuotekokoonpano

Liikevaihto 40,0 M€ (2023)
Omistusosuus 84,28 %
Sijoitusvuosi 2019
www.bevenic.fi

Kohdevastaava: Mikko Kuparinen (hpj)

Bevenic Group toimii asiakkaidensa strategisena kumppanina mukana kehittämässä, valmistamassa ja tuottamassa kaikkia niitä palveluita, joita tuotteen elinkaaren aikana tarvitaan.

Lue lisää ›

Stairon Group Oy, Turku

Teollinen palveluyritys

Liikevaihto 16,2 M€ (2023)
Omistusosuus 61,54 %
Sijoitusvuosi 2019
www.stairon.fi

Kohdevastaava: Pekka Hietala (hpj)

Stairon Group Oy toimii Turun Pansiossa ja on keskittynyt teollisena palveluyrityksenä ja -yhteisönä ratkaisemaan asiakkaittensa prosessilaitehaasteita useilla eri teollisuudenaloilla korkeaa valmistus- ja materiaaliosaamista hyödyntäen.

Lue lisää ›

Osakkuusyhtiöt

Anaika Wood Group Ltd Oy, Lieksa

Mekaaninen puunjalostus

Liikevaihto 84,3 M€ (2023)
Omistusosuus 47,06 %
Sijoitusvuosi 1997
www.anaika.com

Kohdevastaava: Mikko Kuparinen (hpj)

Anaika Wood Group Ltd Oy on merkittävä kotimainen puunjalostusyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1993. Yritys työllistää kolmen maakunnan alueella noin 180 puualan ammattilaista. Anaika Wood Groupin jalostuslaitokset sijaitsevat Lieksassa ja Joensuun Kiihtelysvaarassa. Sahalaitokset ovat Iisalmen Soinlahdessa ja Toivakassa. Groupin omistaman Fine-Pine Oy:n liimalevyvalmistus sijaitsee Varpaisjärvellä.

Lue lisää ›

Raskaspari Oy, Iisalmi, Joensuu, Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Sipoo

Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus

Liikevaihto 41,0 M€ (2023)
Omistusosuus 38,00 %
Sijoitusvuosi 2019
www.raskaspari.fi

Kohdevastaavat: Mikko Kuparinen (hpj), Pekka Hietala

Raskaspari Oy on virallinen Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault hyötyajoneuvojen huoltokorjaamo Iisalmen, Joensuun, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueella. Lisäksi yritys hoitaa Volvo kuorma-autojen ja Renault  hyötyajoneuvojen jälleenmyynnin Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueella. Raskaspari Oy huoltaa myös perävaunuja Sipoossa ja valmistaa päälirakenteita Valkealassa, Kouvolassa. Raskaspari toimii myös Euromasterin yhteistyökumppanina 5 eri paikkakunnalla rengas- ja henkilöautohuollossa.

Lue lisää ›