Raskaspari Oy

Raskaspari Oy

Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus

Liikevaihto 41,0 M€ (2023)
Omistusosuus 38,00 %
Sijoitusvuosi 2019

Kohdevastaavat: Mikko Kuparinen (hpj), Pekka Hietala

Raskaspari Oy on virallinen Volvo-kuorma- ja -linja-autojen sekä Renault-hyötyajoneuvojen huoltokorjaamo Iisalmen, Joensuun, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueella. Lisäksi yritys hoitaa Volvo-kuorma-autojen ja Renault-hyötyajoneuvojen jälleenmyynnin Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueella. Raskaspari Oy on alueensa kuljetusyrittäjille kokonaisvaltaista palvelua tarjoava yhteistyökumppani, joka hoitaa asiakkaan kaluston alusta loppuun. Raskaspari huoltaa myös perävaunuja Sipoossa sekä valmistaa päälirakenteita Valkealassa, Kouvolassa. Raskaspari toimii myös 5 eri paikkakunnalla Euromasterin yhteistyökumppanina sekä rengas- että henkilöautohuolloissa.

Palaa takaisin Omistukset-sivulle

Raskaspari on luotettava, joustava ja asiakkaitaan palveleva yhtiö, joka huolehtii henkilöstöstään ja katsoo tulevaisuuteen.  Yhdessä Canelcon kanssa tulemme saavuttamaan tavoitteemme niin  tuloksellisesti kuin laadullisesti.

Mikko Rytkönen, toimitusjohtaja
Raskaspari Oy 

Asiantuntija, Raskaspari Oy.Kuorma-auto saapuu huoltoon, huoltomies antaa ajo-ohjeita huoltomontusta.Ajoneuvohuollon asiantuntija, Raskaspari Oy.