Stairon Group Oy

Stairon Group Oy

Teollinen palveluyritys

Liikevaihto 16,2 M€ (2023)
Omistusosuus 61,54 %
Sijoitusvuosi 2019

Kohdevastaava: Pekka Hietala (hpj)

Stairon on teollinen palveluyritys, joka ratkaisee asiakkaittensa haasteita sekä valmistaa ja kehittää prosessilaitteita eri alojen teollisuusyrityksille kotimaassa ja ulkomailla.

Palveluvalikoimamme vastaa kaikkiin koneteollisuuden tarpeisiin aina suunnittelusta valmiiseen ratkaisuun saakka.

Erikoisosaamisemme syntyy asiakaskohtaisesta palvelusta ja laajasta, vuosikymmenten aikana karttuneesta osaamisesta. Meillä on yli 1000 henkilötyövuoden kokemus teollisesta laitevalmistuksesta.

Kannamme vastuumme kehittämällä innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka huomioivat sekä ympäristön että tuottavuuden.

Edistyksellinen toimintamme luo kannattavaa kasvua – meille jokaiselle.

Yli 1500 toteutettua asiakasprojektia yli 100:lle teolliselle toimijalle.

Palaa takaisin Omistukset-sivulle

Toimivan ja kustannustehokkaan kokonaisuuden kehittäminen teollisessa laitevalmistuksessa vaatii selkeitä panostuksia ja tahtoa, niin palveluntarjoajalta kuin asiakkaaltakin.  Juuri tätä aihetta me Staironilla olemme valmiit haastamaan ja ratkaisemaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Edistyksellisellä toiminnallamme haluamme olla luomassa kannattavaa kasvua – meille jokaiselle. Yhteistyössä Canelcon kanssa meillä on riittävät hartiavoimat missiomme toteuttamiseen.

Timo Kylä-Nikkilä, toimitusjohtaja
Stairon Group Oy 

Työntekijä lähikuvassa, Stairon Group Oy.Tuotantotyöntekijä nosturin korissa, Stairon Group Oy.Tuotanto käynnissä, Stairon Group Oy.