Canelcon konserniyrityksille vastuullisuusohjelmat

”Vastuullisuudesta huolehtiminen on kilpailukyvystä huolehtimista”

 

Canelcon konserniyhtiöissä toteutetaan kevään aikana vastuullisuusohjelma. Projektia johtaa yritysvastuun kehittämiseen erikoistunut Think Further.

”Haluamme omien yhtiöidemme varmistavan asemansa markkinoilla, joilla nyt jo esitetään korkeita vaatimuksia vastuullisesta toiminnasta, sen raportoinnista ja suunnittelusta. Tulevaisuudessa vaatimukset vain kasvavat, joten nyt on korkea aika toimia, kertoo Canelcon Vastuullisuusprojektin vastaava Pekka Hietala.”

Lahtelainen Think Furtherin valikoitui vastuullisuuden kehittämisen yhteistyökumppaniksi liiketoimintalähtöisen toimintamallinsa takia.

”Heidän mallissaan vastuullisuus on kytketty vahvasti liiketoiminnan strategiaan ja kestävään kehitykseen, myyntiin ja sidosryhmien odotuksiin vastaamiseen. Tämä lähestymistapa sopi hyvin meidän konserniyrityksillemme. Perinteisillä aloilla toimivissa yrityksissä on tärkeää, että kehitystyö on motivoitu oikein ja vaikutuksista puhutaan ymmärrettävästi, Hietala sanoo.”

”Meidän tavoitteemme on, että vastuullisuusohjelmien valmistuttua yrityksillä on konkreettinen suunnitelma siitä, miten he varmistavat kilpailukykynsä markkinoilla, miten he hyödyntävät vastuullisuusymmärrystä myynnissään ja päivittäisessä toiminnassaan sekä miten vastuullisuudesta viestitään. Kyse on siis lopulta siitä, miten tässä ajassa tehdään parempaa bisnestä, Think Furtherin toimitusjohtaja Joona Kallinen kertoo.”

Uutisarkisto