Raskaspari ja Euromaster sopimuskumppaneiksi

Suomen Euromaster Oy ja Raskaspari Oy ovat allekirjoittaneet 27.9.2023 franchise-sopimuksen, jolla Euromasterin Joensuun, Kouvolan, Kotkan, Mikkelin ja Iisalmen palvelupisteet siirtyvät Raskasparin operoitaviksi 1. tammikuuta 2024 alkaen.

”Sopimuksen taustalla on yhteinen näkemyksemme siitä, että yhteistyötä tekemällä pystymme vahvistamaan sekä tuote- että palvelutarjoomaamme asiakkaillemme Itä-Suomessa”, sanoo Euromasterin toimitusjohtaja Carl Segercrantz. ”Näemme toisemme strategisina kumppaneina, joiden toiminnot täydentävät toisiaan. Näin myös asiakkaat hyötyvät entistä kattavammista palvelukokonaisuuksista.”

Raskasparin rengasliiketoiminta jatkuu ensi vuoden alusta Euromaster-nimen alla. Alan johtavien yritysten voimien yhdistäminen vahvistaa molempien yritysten liiketoimintaa koko Itä-Suomen alueella. Euromasterin palvelupisteiden toiminta Raskasparin vetovastuulla jatkuu normaalisti nykyisissä toimipaikoissa Joensuussa, Kouvolassa, Kotkassa ja Mikkelissä; Iisalmessa palvelupiste muuttaa uuteen osoitteeseen Tiirankadulle. Kaikki Euromasterin kyseisten palvelupisteiden työntekijät siirtyvät Raskaspari Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Raskasparin kanssa. Arvostamme Raskasparin ammattimaisuutta ja kokemusta raskaan kaluston osalta, ja odotuksemme hedelmällisestä yhteistyöstä asiakkaidemme parhaaksi ovat korkealla”, sanoo Segercrantz.

”Rengaspalvelut ovat olleet olennainen osa Raskasparin palvelutarjoamaa. Nyt tehdyllä järjestelyllä pystymme entistä paremmin ja laajemmalla tarjonnalla palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme yhdessä Euromasterin kanssa kehittämään alueemme rengaspalveluita”, toteaa Raskasparin toimitusjohtaja Mikko Rytkönen.

 

 

Lisätietoja

Suomen Euromaster Oy, toimitusjohtaja Carl Segercrantz, puh. 040 563 1377, carl.segercrantz@euromaster.com

Raskaspari Oy, toimitusjohtaja Mikko Rytkönen, puh. 040 940 3550, mikko.rytkonen@raskaspari.fi

Uutisarkisto