Canelcon perustama Stairon Group Oy on hankkinut Stairon Oy:n omistuksen Tapio Hussilta

29.11.2019

Tänään toteutetulla kaupalla Stairon Oy:n entisen pääomistajan Tapio Hussin omistajuus siirtyi perustetulle Stairon Group Oy:lle, jonka omistavat Stairon Oy:n toimitusjohtaja Timo Kylä-Nikkilä ja Canelco Capital Oy:n hallinnoima sijoitusyhtiö. Näin on toteutettu pitkään suunniteltu yrittäjäpolvenvaihdos, jossa Stairon Oy:n liiketoiminta jatkuu entisellään toimitusjohtajan Timo Kylä-Nikkilän johdolla ja uuden omistusrakenteen tuella.

Stairon Oy toimii Turun Pansiossa asiakkaittaan palvelevana tilauskonepajana. Yrityskaupan taustalla on nykyisen pääomistajan Tapio Hussin tahto pitkän yrittäjäuran jälkeen luopua yritystoiminnasta. ”On todella hienoa, että Staironin kaltaiselle teolliselle pk-yritykselle löytyi jatkaja yrittäjäpolvenvaihdoksen kautta. Stairon on lisäksi nyt sellaisessa kehitysvaiheessa, että on sopiva aika vaihtaa vetäjää ja saada yritykselle leveämmät hartiat”, toteaa Tapio Huss tyytyväisenäi.

Stairon Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Timo Kylä-Nikkilä. ”Meille teollisuuden parissa toimivana sijoitusyhtiönä on tärkeää, että sen omistajina on innostuneita, intohimoisia ihmisiä. Timo on ansiokkaasti tehnyt yhteistyötä jo edeltäjän kanssa pitkään ja uskomme intohimoon myös uudessa roolissa merkittävänä omistajana, ” toteaa Canelco Capitalin johtaja Pekka Hietala.

Stairon tähtää nyt edelleen kasvuun ja tulevaisuuteen. ”Meillä on vahva henkilöstö ja aktiviinen asiakaskunta, joiden kanssa on hienoa jatkaa ja kehittää tulevaisuuden yhteistyötä” toteaa Timo Kylä-Nikkilä.  

Stairon Oy


Stairon Oy:n liikevaihto on tänä vuonna kasvanut viidenneksellä n. 11 miljoonaan euroon ja se työllistää 70 konepajateollisuuden ammattilaista. Stairon toimii Turun Pansiossa. Stairon on keskittynyt tilauskonepajana palvelemaan asiakkaittaan useilla eri teollisuudenaloilla tuotevalmistuksessa ja huoltopalveluissa.

Timo Kylä-Nikkilä, 050-574 1142, timo.kyla-nikkila@stairon.fi

Tapio Hussi, 050-317 0603

Canelco Capital Oy

Canelco on vastuullinen sijoitusyhtiö, joka omistaa ja kehittää suomalaisia pk-yrityksiä. Canelcolle omistaminen on aktiivista ja pitkäjänteistä kumppanuutta. Vakaan kasvun ja arvonnousun saavuttamiseksi Canelco tekee tiiviistä yhteistyötä yrityksen toimivan johdon ja yhtiön keskeisten sidosryhmien kanssa. Canelcon toiminnassa panostetaan yrityksien kasvuun ja kehittymiseen, joka luo arvoa omistajille ja heijastuu positiivisena myös ympäröivään yhteiskuntaan. www.canelco.fi

Pekka Hietala, johtaja Canelco Capital Oy  p.0400 606 026 pekka.hietala@canelco.fi

Uutisarkisto