SSG ja KPA UNICON KUMPPANEIKSI

SSG Sahala ja KPA UNICON ovat solmineet tiiviin kumppanuuden, minkä avulla pystymme auttamaan yhä laaja-alaisemmin asiakkaitamme. Keskiössä on yhdistää molempien vahvuudet energiantuotannon eri osa-alueilla huolto ja kunnossapidon osaamisessa sekä mahdollistaa laajat modernisointiprojektit.

Suunnittelu, teknologiat, prosessiosaaminen, projektointi ja valmistus yhdellä sopimuksella

Yhdistämällä molempien vahvuudet pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisesti kaikki palvelut aina suunnittelusta käyttöönottoon.

Pystymme toteuttamaan yhdessä muun muassa lämpö-, voima- ja soodakattiloiden sekä lämmönsiirrinten, luvojen, ekonomaisereiden, teollisuuspeltien sekä prosessiputkistojen asennukset, vuosihuollot ja korjaustyöt. Lisäksi pystymme toteuttamaan energian tuotantoon liittyviä modernisointiprojekteja kuten tehonnostot, savukaasupesurit, prosessimuutokset ja automaatiopäivitykset.

Kattilakorjausten kokonaistoimitukset

Konepaja ja asennuskapasiteettimme mahdollistavat myös voimakattiloiden vuosihuollot kokonaistoimituksena jotka sisältävät kuten kattilakomponentit kuten seinäpaneelit ja tulistimet.

Jatkuvilla palveluilla varmistamme asiakkaidemme pärjäämisen

Pyrkimyksemme on luoda pitkäjänteistä yhteistyötä ja rakentaa palvelumme yhdessä sovittujen mittareiden ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhdessä pystymme tarjoamaan koko Suomen kattavan palveluverkoston ja jatkuvan panostuksen myös tuotekehitykseen.

SSG Sahala

SSG Sahala on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat kokonaiskunnossapidon, kunnonvalvonnan sekä laajat kunnossapito- ja asennusprojektit. Pyrkimyksenämme on aina perehtyä asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin ja luoda yksilöllinen palvelupaketti niin yksittäisiin projekteihin kuin vuosia kestäviin elinkaaripalveluihinkin.

Toimimme lähellä asiakkaitamme Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Keskeisimpiä toimialojamme ovat ydinvoimalat, voimakattilalaitokset, metsä- ja prosessiteollisuus, pienet ja keskisuuret teollisuusyritykset sekä kunnalliset laitokset. SSG Sahalan palveluksessa on 160 kunnossapidon ammattilaista, ja liikevaihtomme on noin 15 miljoonaa euroa.

www.sahala.fi

KPA UNICON

KPA Unicon on erikoistunut toteuttamaan ratkaisuja energian tuotantoon. Toteutamme lämpö-, voimalaitosprojekteja ja tarjoamme laaja-alaisia palvelukokonaisuuksia varmistaaksemme asiakkaidemme laitosten huollon, ylläpidon ja käytettävyyden. Ydin ajatuksemme on toimia lähellä asiakkaidemme energiantuotantoa ja varmistaa asiakkaidemme menestyminen.

Toimimme kansainvälisesti ja meillä on toimipisteitä Suomessa, Venäjällä, Ranskassa, Kroatiassa ja Chilessä. Tyypillisimmät asiakkaamme ovat energiatoimialalta, prosessi, saha- ja metalliteollisuudesta. Työllistämme 255 energia-alan huippuammattilaista. Liikevaihtomme on noin 80 miljoonaa euroa.

www.kpaunicon.com

Uutisarkisto