Pixmill ja Fast Display yhdistyvät: Erki Reimann Pixmill Eestin johtoon

Suurkuvatulosteistaan tunnettu PixMill Group Oy ja virolainen digipainotalo Fast Display yhdistävät voimansa 1.9.2018 alkaen. Fast Display tunnetaan vankasta asemastaan Suomen ja Viron myymälämarkkinointituotteiden valmistajana. Yhdistymisen seurauksena Fast Displayn koko henkilökunta ja tuotantokapasiteetti siirtyvät osaksi PixMill Eestin toimintoja. Samalla Fast Displayn omistaja Erki Reimann ottaa vastuulleen PixMill Eestin johtajuuden ja paikan PixMill Groupin johtoryhmässä.

– Reimann on luonut Fast Displaylle vahvan asiakaskunnan, monia innovatiivisia tuotteita ja hyvin toimivan työnkulun. Kun PixMillin kolmen tehtaan tuotantokapasiteetti valjastetaan palvelemaan Fast Displayn jo ennestään tyytyväisiä asiakkaita, voidaan display-tuotteiden tuotantovolyymia nostaa jatkossa huomattavasti, PixMill Groupin toimitusjohtaja Sami Pulkkinenkertoo.

Lisää valikoimaa myymälämarkkinointiin

Pulkkisen mukaan PixMillissä arvostetaan erityisesti Reimannin kolmen vuosikymmenen kokemusta tulostusalalta sekä monipuolista kielitaitoa.

– Pitkä kokemus todella näkyy, sillä hän hallitsee loistavasti sekä asiakasrajapinnan että tuotannon. Reimann on opiskellut myyntiä ja markkinointia Suomessa. Hän puhuu eestin ja suomen lisäksi myös englantia ja venäjää.  

Yhdistyminen Fast Displayn kanssa tuo PixMillille strategisen aseman myymälämarkkinointi-tuotteiden segmentillä.

– Jatkossa voimme tarjota asiakkaillemme muun muassa pop up -display- ja hälyhupputuotteita, joten heillä on käytössään entistäkin paremmat työkalut myymälämarkkinointiin, Pulkkinen summaa.

Lisätietoja: 
Sami Pulkkinen                                                             
toimitusjohtaja, PixMill Group Oy                                 
sami.pulkkinen@pixmill.fi                                                                   
GSM: 0500 627 707                                                      

PixMill Group Oy on Suomen suurimpiin lukeutuva suurkuvatulosteiden ja niihin liittyvien palveluiden tarjoaja. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja sen toimipaikat sijaitsevat Vantaalla ja Virossa. Yritys työllistää 69 henkeä.  PixMill on perustamisestaan lähtien toiminut pitkäjänteisesti ympäristöystävällisten työmenetelmien ja elinkaareltaan mahdollisimman pitkäikäisten tuotteiden edistämiseksi ja kehittämiseksi. 

Uutisarkisto