SSG ostaa MEK Field Engineeringin liiketoiminnan

Varkaus 31.3.2017 – SSG Sahalan tytäryhtiö SSG Mill Service on tänään sopinut varkautelaisen MEK Field Engineeringin liiketoiminnan ostamisesta. MEK Field Engineeringin keskeisimpiä toimialoja ovat teollisuuden mekaaniset asennukset sekä huolto- ja projektipalvelut. Yritys työllistää 40 henkilöä, jotka siirtyvät vanhoina työntekijöinä SSG Mill Servicen palvelukseen.

SSG Sahalan konsernijohtaja Petri Salo toimii uuden tytäryhtiön toimitusjohtajana, ja Marko Jyrkkänen jatkaa asennusjohtajana. Kaupan myötä MEK Field Engineeringistä tulee SSG Mill Servicen osaomistaja.

SSG on erikoistunut teollisuuden elinkaaripalveluihin, jotka kattavat kokonaiskunnossapidon sekä kunnossapito- ja asennusprojektit. Yrityskauppa mahdollistaa entistä laajemmat ja joustavammat palvelut kummankin yrityksen olemassa oleville asiakkaille. Se antaa pontta myös toiminnan laajentamiseen uusille markkina-alueille sekä Suomessa että ulkomailla.

– Nyt toteutettu järjestely on osa kehitysstrategiaamme, jonka tavoitteena on jatkuva toiminnan laadun kehittäminen sekä asiakkaiden ja koko toimintaympäristön muuttuviin tarpeisiin vastaaminen. Yhdistymisen ansiosta pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä yksilöllisemmin ja meillä on tarvittavat resurssit myös markkina-alueemme laajentamiseen. Erityisesti se vahvistaa toimintakapasiteettiamme sellu- ja paperiteollisuudessa, kertoo konsernijohtaja Petri Salo.

SSG:n merkittävimpiä markkina-alueita ovat voimalaitokset, metsä- ja prosessiteollisuus sekä kappaletavarateollisuus. Yrityskaupan jälkeen sen henkilöstömäärä on 160 ja liikevaihto noin 16 miljoonaa euroa. SSG:n kotipaikka on Varkaus.

Uutisarkisto