Heatterm selkeyttää omistustaan

Heatterm Oy:n omistuspohja on muuttunut 10.12.2019 allekirjoitetun kauppasopimuksen seurauksena. Järjestelyssä Heatterm Oy:n yksityisomistajat ja Uudenmaan Pääomarahasto  Oy ovat myyneet omistuksensa yrityksestä. Sopimuksen mukaan entinen toimitusjohtaja Pasi Hämäläinen ja talousjohtaja Roger Martinsen ovat luopuneet kokonaan omistuksestaan. Raimo Helasmäki jatkaa omistajana ja hallituksen jäsenenä järjestelyn jälkeen.

Järjestelyn jälkeen yhtiön omistajatahot ovat:

  • Canelco Capital Oy hallinnoima sijoitusyhtiö
  • Raimo Helasmäki
  • Jukka Rautiainen

Heattermin uudessa hallituksessa puheenjohtajana on Mikko Kuparinen ja jäseninä Raimo, Helasmäki, Eero Liimatainen ja Jukka Rautiainen. Jukka Rautiainen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana.

Tavoitteena maltillinen kasvu 

Järjestelyn tavoitteena on parantaa yhtiön kasvumahdollisuuksia. Tavoitteemme on tarjota nykyisille ja uusille asiakkaille entistä laajempia palveluja tuotteiden valmistuksessa, tuotekehityksessä ja materiaalihallinnassa. Heatterm Oy on Bevenic-konsernin emoyhtiö, joka työllistää noin 65 henkeä viidellä paikkakunnalla Suomessa. Konsernin liikevaihto v. 2018 oli 12,7M€, Konserniin kuuluvat Avatron Oy, Combinent Oy ja Elektropoint Oy. Olemme teollisuuden vaativien ja korkealuokkaisten tuotteiden kotimainen sopimusvalmistaja.

Canelco Capital Heattermin pitkäjänteiseksi kumppaniksi 

Canelco Capital on kotimainen, vastuullinen sijoitusyhtiö, joka omistaa ja kehittää suomalaisia pk‐yrityksiä. Canelcolle omistaminen on aktiivista, pitkäjänteistä kumppanuuta.

Vakaan kasvun ja arvonnousun saavuttamiseksi Canelco tekee tiiviistä yhteistyötä yrityksen toimivan johdon kanssa. Toiminnassa panostetaan yrityksien kasvuun ja kehittymiseen, joka luo arvoa omistajille ja heijastuu positiivisena myös ympäröivään yhteiskuntaan.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jukka Rautiainen, Heatterm Oy, 040 521 6050

toimitusjohtaja Mikko Kuparinen, Canelco Capital, 0400 606 055

Uutisarkisto